Шановні колеги,

продовжуємо інформувати вас про рішення, які ухвалює Міністерство охорони здоров’я для більш ефективної роботи галузі і мережі в умовах воєнного стану.

Портал вакансій медичних працівників: як працювати

Міністерство охорони здоров’я запустило Портал вакансій медичних працівників. Він покликаний допомогти кожному медику, який потребує роботи, знайти вакансію, що йому підходить. Ознайомитися з порталом можна за посиланням https://work.moz.gov.ua/.

Наповнюють портал відповідальні з кожної лікарні, де є відкриті вакансії.

Для пошукачів портал вакансій є простим та зручним у користуванні. На ньому можна ознайомитися з усіма можливими опціями працевлаштування, додатковими перевагами та можливостями, щоб знайти роботу за своїм запитом. Зокрема, медики можуть фільтрувати вакансії за географією та шукати у тих регіонах, які їм найбільше підходять. Також можна обирати форму власності закладів, серед яких ведеться пошук.

У вакансії описані посадові обов’язки, кваліфікаційні вимоги, умови оплати праці та інші додаткові переваги (безкоштовне житло, проїзд, соціальний пакет тощо), які часто можуть додавати ваги вакансії, тому роботодавцям важливо заповнювати всі поля.

Важливо, що функціональність порталу буде розвиватися та доповнюватися. Зокрема, найближчим часом буде додана можливість створення кабінетів користувачів.

Портал вакансій медичних працівників
Show Buttons
Hide Buttons